EBA Güncellendi mi? EBA Ne Zaman Güncellenecek? 2024-2025

EBA güncellendi mi ve ne zaman güncellenecek? 2024-2025 eğitim yılı öncesinde Eğitim Bilişim Ağı'nda yapılması beklenen güncellemeler hakkında bilgi edinin. EBA giriş detayları ve güncelleme takvimi burada!

EBA Güncellendi mi, Ne Zaman Güncellenecek?

Okulların açılmasına kısa bir süre kala eğitim dünyasında merak edilen konulardan biri de Eğitim Bilişim Ağı (EBA) güncellemeleri oldu. EBA, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından öğrencilere, öğretmenlere ve velilere ücretsiz olarak sunulan çevrimiçi bir sosyal eğitim platformudur. Sistemin, 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesinde güncellenip güncellenmediği merak ediliyor. Peki, EBA güncellendi mi ve ne zaman güncellenecek?

EBA Güncellemeleri Ne Zaman Yapılır?

EBA güncellemeleri genellikle eğitim-öğretim yılının başında, ara tatillerde veya sistemde önemli değişiklikler olduğunda yapılmaktadır. 2024-2025 eğitim yılı 9 Eylül 2024 Pazartesi günü başlayacak. Bu nedenle, EBA'da yapılacak güncellemelerin en geç eylül ayının ortasına kadar tamamlanması bekleniyor. Ayrıca, 28-30 Ağustos tarihlerinde sınıf şube kura çekimi yapılacağı için güncellemelerin bu tarihlerden sonra gerçekleşeceği öngörülüyor.

EBA'ya Nasıl Giriş Yapılır?

EBA'ya giriş yapmak için kullanıcıların T.C. kimlik numarası ve şifreye ihtiyacı vardır. Öğrenciler ve veliler, e-devlet hesap bilgileri ile EBA'ya erişebilirken, öğretmenler MEBBİS veya e-devlet hesap bilgilerini kullanarak sisteme giriş yapabilirler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri