Sınavsız İkinci Üniversite Kayıtları: AÖF, AUZEF, ATA AÖF 2024 Tarihleri

Sınavsız ikinci üniversite kayıtları için AÖF, AUZEF ve ATA AÖF 2024 tarihleri açıklandı. Detaylı kayıt bilgilerini öğrenin ve başvurunuzu zamanında yapın.

Sınavsız İkinci Üniversite Kayıtları: AÖF, AUZEF, ATA AÖF 2024 Kayıt Tarihleri

İkinci Üniversite kapsamında, herhangi bir yükseköğretim kurumundan lisans eğitimi alanlar ve mezun olanlar, lisans ve önlisans programlarına başvurabilirken önlisans eğitimi alanlar ve mezun olanlar da önlisans programlarına başvurabiliyor. İşte sınavsız ikinci üniversite için Anadolu Üniversitesi (AÖF), İstanbul Üniversitesi (AUZEF), ve Atatürk Üniversitesi (ATA AÖF) 2024 kayıt tarihleri:

AÖF (Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi) Kayıtları

AÖF ikinci üniversite kayıtları 16 Temmuz 2024 Salı günü saat 10:00’da başladı ve 18 Ekim 2024 Cuma günü saat 17:00’da sona erecek. Kayıt işlemleri şu adresten yapılacak: http://aoskayit.anadolu.edu.tr.

Başvuru İşlemleri:

  • Başvurular e-devlet şifresi ile yukarıda belirtilen adresten yapılacak.
  • Adayların başvuru yapabilmeleri için öğrenim bilgilerinin YÖKSİS sisteminde güncel olması gerekmektedir. Bilgileri güncel olmayan adaylar, kayıtlı oldukları/mezun oldukları Yükseköğretim Kurumlarına başvurarak bilgilerini güncellemelidir.

AUZEF (İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi) Kayıtları

AUZEF ikinci üniversite kayıtları 27 Temmuz 2024'te başlayacak ve 27 Eylül 2024'te sona erecek. Başvuru ve kayıt işlemleri şu adresten yapılacak: http://basvuru.istanbul.edu.tr.

ATA AÖF (Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi) Kayıtları

ATA AÖF ikinci üniversite kayıtları 3 Haziran 2024'te başlayacak ve 6 Ekim 2024'te sona erecek. Kayıt işlemleri Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi web sitesi üzerinden yapılacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri