Ağustos Ayı Aile Destek Ödemesi Ne Zaman Yatacak?

Aile Destek Programı 2024 yılının sonuna kadar uzatıldığını açıkladı. Ağustos ayı ödemelerinin 15 Ağustos'ta hesaplara yatırılması bekleniyor. Detaylar için tıklayın.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son Kabine toplantısının ardından aile destek ödemelerinin 2024 yılının sonuna kadar uzatıldığını duyurdu. Temmuz ayında yapılan ödemelerin ardından, Ağustos ayı ödemelerinin de 15 Ağustos'ta hesaplara yatırılması bekleniyor. Bu düzenleme, sosyal devlet ilkesinin bir gereği olarak ihtiyaç sahibi ailelere destek sağlamaya devam edecek.

Aile Destek Ödemeleri Uzatıldı: Yeni Tarihler Belli Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamayla Aile Destek Programı'na dair önemli bilgiler paylaştı. Özellikle ihtiyaç sahibi ailelerin merakla beklediği aile destek ödemelerinin uzatıldığı müjdesini verdi.

Aile Destek Ödemeleri Uzatıldı mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aile Destek Programı'nın 2024 yılının sonuna kadar uzatıldığını duyurdu. Erdoğan, “2 yıldır uyguladığımız destek programımızı, sosyal devlet vasfımızın bir gereği olarak 2024 yılının sonuna kadar uzatıyoruz” dedi. Buna göre, aile destek ödemeleri 2024 yılının sonuna kadar devam edecek.

Ağustos Ayı Aile Destek Ödemesi Ne Zaman Yatacak?

Bakan Göktaş, "Türkiye Aile Destek Programımızın bu yılın sonuna kadar uzatılmasının ardından ilk ödemeleri 9 Ağustos itibarıyla vatandaşlarımızın hesaplarına aktaracağız." ifadelerinde bulundu. Buna göre; Ağustos ayı aile destek ödemeleri 9 Ağustos 2024 Cuma günü hesaplara yatırılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri