Arsenal, Aston Villa'yı 2-0 Mağlup Etti: Trossard ve Partey'den Kritik Goller!

Arsenal, Premier Lig'in 2. haftasında Aston Villa'yı deplasmanda 2-0 mağlup etti. Leandro Trossard ve Thomas Partey'in golleriyle gelen bu galibiyetle Arsenal 6 puana ulaştı. Maçın özeti ve goller için tıklayın.

Arsenal, İkinci Yarıda Açıldı ve Aston Villa'yı 2-0 Mağlup Etti

İngiltere Premier Lig'in ikinci hafta mücadelesinde Arsenal, Aston Villa'yı deplasmanda 2-0 yenerek önemli bir galibiyete imza attı. Villa Park'ta oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona ererken, Arsenal ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan galip ayrılmayı başardı.

Maçın Önemli Anları

  • 67. Dakika: Arsenal'in ilk golü, Leandro Trossard'ın şık vuruşuyla geldi. Bu gol, Arsenal'e maçta üstünlüğü getirdi.
  • 77. Dakika: Thomas Partey, ceza sahası dışından sert bir şutla skoru 2-0'a taşıdı ve Arsenal'in galibiyetini perçinledi.

Bu galibiyetle Arsenal, Premier Lig'de iki hafta sonunda 6 puana ulaştı ve şampiyonluk yarışına iddialı bir başlangıç yaptı. İlk hafta Wolverhampton'ı 2-0 yenerek lige iyi bir başlangıç yapan Arsenal, iki maçta da kalesini gole kapatarak defansif anlamda da güven verdi. Aston Villa ise 3 puanda kaldı ve önümüzdeki hafta Leicester City deplasmanında puan arayacak.

Gelecek Maçlar

Arsenal, üçüncü hafta mücadelesinde sahasında Brighton'u konuk edecek. Aston Villa ise Leicester City deplasmanına giderek deplasmandan puan çıkarmak için mücadele edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri