Beşiktaş 2-1 Sakaryaspor Maç Özeti ve Golleri

Beşiktaş, Nevzat Demir Tesisleri'nde konuk ettiği Sakaryaspor'u Jackson Muleka ve Mustafa Erhan Hekimoğlu'nun attığı gollerle 2-1 mağlup etti.

Beşiktaş 2-1 Sakaryaspor Maç Özeti

Beşiktaş, son hazırlık maçında Sakaryaspor'u 2-1 mağlup etti. İşte maçın detayları:

Maç Detayları:

  • Tarih: 30 Temmuz 2024
  • Saat: 18.00
  • Yer: Nevzat Demir Tesisleri
  • Yayın: Beşiktaş YouTube Kanalı

İlk 11'ler:

  • Beşiktaş: Mert, Onur, Necip, Tayyip Talha, Emrecan, Demir Ege, Salih, Muçi, Can, Muleka, Mustafa
  • Sakaryaspor: Szumski, Salih Dursun, Kahraman Demirtaş, Cebrail Karayel, Volkan Eğri, Engin Can Aksoy, Emre Demir, Max Gradel, Del Valle, Zagre Abdel

Beşiktaş - Sakaryaspor Maç Sonucu: 2-1

Beşiktaş, Nevzat Demir Tesisleri'nde konuk ettiği Sakaryaspor'u Jackson Muleka ve Mustafa Erhan Hekimoğlu'nun attığı gollerle 2-1 mağlup etti. Sezonun ilk resmi maçında Galatasaray ile karşılaşacak olan siyah-beyazlılar, Sakaryaspor maçıyla son provasını yapmış oldu. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın Son Hazırlık Maçı

Beşiktaş, sezon öncesi hazırlıklarını Nevzat Demir Tesisleri'nde Sakaryaspor ile yaptığı maçla tamamladı. Siyah-beyazlılar, 44. dakikada Jackson Muleka ve 79. dakikada Mustafa Erhan Hekimoğlu'nun golleriyle galibiyete ulaştı. Sakaryaspor'un tek golünü 38. dakikada Demir Ege Tıknaz kendi kalesine attı.

Avusturya Kampı Performansı

Beşiktaş, Avusturya kampında oynadığı iki hazırlık maçında Shakhtar Donetsk’e mağlup olurken, Grazer AK takımını farklı mağlup etti. İstanbul'a döndükten sonra Bandırmaspor ile golsüz berabere kalan Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0'la geçti.

Süper Kupa Öncesi Son Randevu

Türkiye Ziraat Kupası’nı kazanan Beşiktaş, sezonu çifte kupayla tamamlamayı hedefliyor. UEFA Avrupa Ligi’ne play-off aşamasından katılacak olan Beşiktaş, yeni sezon öncesinde Galatasaray ile karşılaşacak. Galatasaray maçı öncesinde son provasını 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor ile yaptı.

Sakaryaspor'un Yeni Transferleri

Yeni sezonda Süper Lig'e çıkma hedefiyle hazırlıklara başlayan Sakaryaspor’da teknik direktörlüğe Suat Kaya getirildi. Kadrosuna Max Gradel, Emre Demir, Abdel Zagre, Cebrail Karayel, İbrahim Can Köse gibi önemli oyuncuları katan yeşil-siyahlılar, Beşiktaş karşısında iyi bir performans sergiledi.

Maç Sonucu ve Gollerin Özeti

  • Beşiktaş: Jackson Muleka (44'), Mustafa Erhan Hekimoğlu (79')
  • Sakaryaspor: Demir Ege Tıknaz (KK, 38')

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri