Beşiktaş - Sakarya Maçı Nasıl İzlenir?

Beşiktaş Sakaryaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Siyah-beyazlı takımın son hazırlık maçını canlı izlemek için detaylar burada. Beşiktaş - Sakaryaspor maçı canlı izle bilgileri haberimizde.

Beşiktaş, Süper Kupa öncesinde son hazırlık maçına çıkıyor. Sakaryaspor karşısında yapılacak bu son prova, yeni transferlerin performanslarını görmek adına önemli bir fırsat sunacak. Gençlerbirliği karşısında sahadan 2-0 galibiyetle ayrılan siyah-beyazlı ekipte, Portekizli oyuncu Rafa Silva'nın 2 gol atması ve Immobile'nin asist katkısı dikkat çekmişti. Savunmada Paulista’nın performansı göz doldururken, taraftarlar Sakaryaspor maçını heyecanla bekliyor.

Beşiktaş Sakaryaspor Maçı CANLI İZLE | BJK Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Şifresiz Mi?

Son hazırlık maçına Sakaryaspor karşısında çıkacak olan Beşiktaş'ta, siyah-beyazlı takıma gönül vermiş taraftarlar karşılaşmayı izlemek için internet üzerinden yayın bilgilerini araştırıyor. Peki, Beşiktaş Sakaryaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Ayrıntılar haberimizde...

Beşiktaş, Sakaryaspor maçıyla resmi maçlar öncesi son kez bir prova yapacak. Futbolseverler de bu maçı takip etmek adına yayın bilgilerini araştırıyor. Peki Beşiktaş - Sakaryaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar...

BEŞİKTAŞ SAKARYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Beşiktaş Sakaryaspor maçı Nevzat Demir Tesisleri'nde 30 Temmuz Salı günü saat 18.00'da başlayacak. Karşılaşmanın BJK YouTube kanalından yayınlanması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri