La Fiorita 0-4 Başakşehir maç özeti, önemli anları ve golleri

UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Başakşehir, San Marino ekibi La Fiorita'yı 4-0 mağlup etti. Maçın özeti, önemli anları ve golleri haberimizde.

La Fiorita 0-4 Başakşehir

İLK 11'LER

La Fiorita: Zavoli, Di Modugno, Santi, Mazzotti, Felipe, Cicarelli, Semprini, Toccacelli, Greco, Casolla, Olcese.

Başakşehir: Deniz, Duarte, Hamza, Ba, Ömer Ali, Onur, Berkay, Pelkas, Deniz, Davidson, Piatek.

RAMS Başakşehir Güle Oynaya Üst Tura Yükseldi

RAMS Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 2. eleme turu rövanş maçında San Marino ekibi La Fiorita'yı 4-0 mağlup ederek üst tura yükseldi. İlk maçı sahasında 6-1 kazanan temsilcimiz, ikinci maçta da rahat bir galibiyet elde ederek toplamda 10-1'lik skorla tur atladı.

Başakşehir, San Marino Stadyumu'nda oynanan maçın ilk yarısında bulduğu gollerle rakibine karşı üstün bir performans sergiledi ve ilk yarıyı 3-0 önde kapattı. Maçın 13. dakikasında Krzysztof Piatek'in attığı golle öne geçen Başakşehir, 31. dakikada Ömer Ali Şahiner'in golüyle farkı ikiye çıkardı. 34. dakikada La Fiorita takımında Daniel Cicarelli sarı kart görerek takımını zor durumda bıraktı. 35. dakikada Hamza Güreler'in attığı golle skor 3-0 oldu.

Maçın ikinci yarısında da üstünlüğünü koruyan Başakşehir, 52. dakikada Ousseynou Ba'nın sarı kart görmesine rağmen oyun disiplininden kopmadı. Maçın son dakikasında, 90. dakikada Krzysztof Piatek bir kez daha sahneye çıkarak topu ağlara gönderdi ve maçın skorunu belirledi: La Fiorita 0-4 Başakşehir.

Bu galibiyetle birlikte Başakşehir, UEFA Konferans Ligi'nde yoluna emin adımlarla devam ediyor. Toplamda 10-1'lik skorla tur atlayan turuncu-lacivertliler, Avrupa'daki 52. maçında 19. galibiyetini elde etti. Bu süreçte 73 gol atan Başakşehir, kalesinde ise 76 gol gördü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri