Ruzomberok-Trabzonspor Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu'nda Slovakya temsilcisi Ruzomberok ile karşılaşacak. Maç bu akşam saat 19.30'da A Spor'dan canlı yayınlanacak. Detaylar egitim.net.tr'de.

Ruzomberok-Trabzonspor Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

Trabzonspor, 2024-25 sezonunun ilk resmi maçına UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu'nda çıkıyor. Yaz transfer döneminde kadrosunu yıldız isimlerle güçlendiren bordo-mavililer, ilk maçında avantajlı bir skor arayacak. Trabzonspor, Slovakya ekibi Ruzomberok ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu'nda Slovakya temsilcisi Ruzomberok ile karşılaşacak. Futbolseverler, bu heyecan dolu maçı canlı izlemek için detayları merak ediyor. Maçın hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacağı, şifresiz olup olmadığı bilgileri şu şekilde:

Maç Detayları:

  • Maç Günü: Bugün (25 Temmuz 2024)
  • Maç Saati: TSİ 19.30
  • Stadyum: Futbalovy Stadyumu, Slovakya
  • Yayın Kanalı: A Spor (Şifresiz Canlı Yayın)

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında Slovakya temsilcisi Ruzomberok ile deplasmanda mücadele edecek. Kritik karşılaşma A Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

Ruzomberok-Trabzonspor Maçı Şifresiz mi? Evet, Ruzomberok-Trabzonspor maçı A Spor'dan şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

Ruzomberok-Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda? Maç A Spor kanalında canlı olarak yayınlanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri