Tabii Premium Ücretli Oldu: İşte Aylık Fiyatı ve İçerikler

TRT'nin dijital platformu Tabii, ücretli abonelik seçeneğiyle kullanıma açıldı. Tabii Premium üyelik ücreti aylık 99 TL olarak belirlendi. UEFA maçları ve daha fazlası bu pakette. Detaylar burada.

TRT'nin Dijital Platformu Tabii Ücretli Oldu: İşte Tabii Premium Fiyatı ve İçerikler

Türkiye'nin dijital platformu Tabii, yeni yayın dönemine ücretli abonelik seçeneğiyle başlıyor. Tabii Premium üyelik, zengin içerikler ve yeni özelliklerle kullanıcıların karşısına çıkacak. Üyeler, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Konferans Ligi ve UEFA Süper Kupa maçlarını da bu platformda izleyebilecekler. İşte Tabii Premium fiyatı ve sunulan içerikler hakkında detaylar:

Tabii Premium Fiyatı ve İçerikler

Tabii Premium üyelik ücreti aylık 99 TL olarak belirlendi. 21 Ağustos Çarşamba gününden itibaren kullanıcılar bu pakete abone olabilecekler. Üyeler, reklamsız izleme, indir ve izle, en yüksek kalitede izleme ve 24 saat geri alma gibi özelliklerden faydalanabilecek.

Tabii Premium üyelik kapsamında sunulan içerikler arasında:

  • UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Konferans Ligi, UEFA Süper Kupa maçları,
  • 30’dan fazla orijinal yapım,
  • Lisanslı filmler ve belgeseller,
  • Çocuk içerikleri ve TRT arşivi yer alıyor.

TRT'nin diğer platformlarında ise Türk takımlarının UEFA maçları şifresiz olarak TRT 1, TRT Spor, TRT Spor Yıldız ve TRT Radyo 1’de yayınlanmaya devam edecek. Ancak yabancı takımların tüm maçları Tabii Premium üzerinden ücretli olarak izlenebilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri