Türkiye - İtalya Voleybol Yarı Final Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyatları yarı finalinde İtalya karşılaşacak. Türkiye voleybol yarı final maçı ne zaman, saat kaçta?

Filenin Sultanları Yarı Final Maçı Ne Zaman? Türkiye Voleybol Yarı Finalde Kimle Oynayacak?

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda tarih yazmaya devam ediyor. Millilerimiz, çeyrek finalde 1-0 geriye düştüğü Çin karşısında maçı final setiyle 3-2 kazanarak yarı finale yükseldi. Yarı finaldeki rakibimiz ise merak konusu oldu. Peki, Filenin Sultanları yarı final maçı ne zaman, Türkiye voleybol yarı finalinde kimle karşılaşacak?

Filenin Sultanları Yarı Final Maçı Ne Zaman?

Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda başarılı performans sergileyen A Milli Kadın Voleybol Takımı, yarı finalde 8 Ağustos 2024 Perşembe günü sahaya çıkacak. Maçın başlangıç saati 8 Ağustos günü saat 21.00’de oynanacak.

Türkiye Voleybol Yarı Finalde Kimle Karşılaşacak?

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda çeyrek finalde Çin'i 3-2 mağlup ederek büyük bir başarıya imza attı ve yarı finale yükseldi. Filenin Sultanları, yarı finalde İtalya ile karşılaşacak. İtalya, çeyrek finalde Sırbistan'ı 3-0 yenerek yarı finale adını yazdırdı. Türkiye İtalya maçı 8 Ağustos'ta oynanacak ve bu tarihi mücadelede Filenin Sultanları, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda finale çıkma mücadelesi verecek.

Türkiye İtalya Maçı Ne Zaman? Türkiye Voleybol Maçı Hangi Gün, Saat Kaçta?

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın çeyrek finalinde Çin'i 3-2 yenerek tarihi bir başarıya imza attı ve yarı finale yükseldi. Peki, Türkiye voleybol yarı final maçı ne zaman oynanacak?

Filenin Sultanları, yarı finalde İtalya ile karşılaşacak. İtalya, South Paris Arena 6'da saat 22.00'de oynanan çeyrek final maçında Sırbistan'ı 3-0 yenerek yarı finale yükseldi. İtalya ile Türkiye arasındaki yarı final mücadelesi 8 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri