Hangisi Selvi Boylum Al Yazmalım adlı filmin sonunda Kadir İnanır'ın canlandırdığı İlyas karakterinin söylediği, filmin kapanış

Hangisi Selvi Boylum Al Yazmalım adlı filmin sonunda Kadir İnanır'ın canlandırdığı İlyas karakterinin söylediği, filmin kapanış sözüdür sorusunun cevabını vereceğiz.

ATV’nin vazgeçilmez yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster? 13 Ekim Pazar yeni bölümü ile ekranlarda izleyicileri ile buluştu. Oktay Kaynarca’nın sunumu ile yayınlanan yarışmada yarışmacıya sorulan sorunun cevabı merak konusu oluyor.

Soru: Hangisi Selvi Boylum Al Yazmalım adlı filmin sonunda Kadir İnanır'ın canlandırdığı İlyas karakterinin söylediği, filmin kapanış sözüdür

A- Ziyanı yok, gülüşü yeter bize!
B- Elveda Asya!
C- Bitmemiş türküm benim!
D- Elveda selvi boylum al yazmalım!

Doğru Cevap: C- Bitmemiş türküm benim!

İlyas, sevdiği kadına olan aşkını ve içinde bitmeyen duygularını ifade etmek için "Bitmemiş türküm benim!" cümlesini kullanır. Bu cümle, İlyas'ın içindeki aşkın tükenmediğini, onun için bu hikayenin bir türkü gibi devam ettiğini simgeler. Aynı zamanda, aşkın sonunun olmadığını ve hep bir yerlerde devam edeceğini anlatan duygusal ve anlamlı bir kapanış ifadesidir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

ÖDEV & BİLGİ Haberleri