Pazarlıkta Esnafların Sıkça Kullandığı İfade

Bulmaca severler için yeni bir ipucu! "Pazarlık Yaparken Fiyatı Düşük Bulan Esnaf Söyler" sorusunun cevabı "Kurtarmaz" olarak açıklandı. İşte detaylar…

Çengel ve kare bulmacada sorulan pazarlık yaparken fiyatı düşük bulan esnaf söyler sorusunun yanıtı 9 harflidir cevaba KURTARMAZ yazabilirsiniz.

Esnafların Pazarlıkta Sıkça Kullandığı İfade: "Kurtarmaz"

Bulmaca çözmeyi sevenler için yeni bir ipucu daha geldi! Kare ve çengel bulmacalarda sıkça karşılaşılan "Pazarlık Yaparken Fiyatı Düşük Bulan Esnaf Söyler" sorusunun cevabı "Kurtarmaz" olarak açıklandı.

Esnafların pazarlık sırasında maliyetlerini karşılayamayacak bir fiyat teklif edildiğinde kullandıkları bu ifade, günlük hayatın yanı sıra bulmaca severler için de önemli bir bilgi olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle ticaret ve pazarlık kültürünü yansıtan bu tür ifadeler, bulmacalarda sıkça tercih edilen sorular arasında yer alıyor.

Bulmaca çözmeyi sevenler, bu tür ipuçları ve kelime bilgileriyle daha hızlı ve keyifli bir bulmaca çözme deneyimi yaşayabilirler. Bu bilgiyle, bulmacanızdaki eksik kelimeleri tamamlamanızda size yardımcı olabilir!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

ÖDEV & BİLGİ Haberleri