2024 ATA AÖF Sınav Giriş Yerleri Belli Oldu: Yaz Okulu ve Üç Ders Sınavı Ne Zaman?

2024 ATA AÖF yaz okulu ve üç ders sınavı giriş belgeleri açıklandı. Sınav giriş yerlerini öğrenmek için ataaof.edu.tr adresini ziyaret edin. Yaz okulu ve üç ders sınavı 24 Ağustos’ta yapılacak.

2024 ATA AÖF Yaz Okulu ve Üç Ders Sınavı Giriş Belgeleri Açıklandı

ATA AÖF Sınav Giriş Yerleri Açıklandı: Öğrenciler Sınav Yerlerini Sorgulayabilir

Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (ATA AÖF) öğrencileri için 2024 yılı yaz okulu ve üç ders sınavı giriş belgeleri açıklandı. Sınav giriş belgeleri, ataaof.edu.tr adresi üzerinden erişime sunuldu. Öğrenciler, sınav giriş yerlerini ve sınav tarihlerini öğrenmek için siteye giriş yaparak belgelerini sorgulayabilirler.

ATA AÖF Sınav Giriş Belgeleri Nasıl Alınır?

2024 ATA AÖF Yaz Okulu ve Üç Ders Sınavları için sınav giriş belgeleri, Öğrenme Yönetim Sistemi (ÖYS) üzerinden veya ATA AÖF web sitesinde "Duyurular" kısmından temin edilebiliyor. 24 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleşecek sınavlara katılacak öğrenciler, sınav giriş belgelerini çıkararak sınav gününe kadar yanlarında bulundurmalıdır.

ATA AÖF Yaz Okulu ve Üç Ders Sınavı Ne Zaman?

ATA AÖF Yaz Okulu ve Mezuniyet Üç Ders Sınavı, 24 Ağustos 2024 tarihinde Türkiye genelinde 81 ilde aynı anda ve yüz yüze olarak gerçekleştirilecek. Bu sınav, mezuniyet aşamasında olan öğrenciler için büyük önem taşıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SINAV Haberleri