2024 DUS ve STS Diş Hekimliği 2. Dönem Sınav Giriş Belgeleri Açıklandı

2024-DUS 2. Dönem ve 2024-STS Diş Hekimliği Sınavı giriş belgeleri erişime açıldı. Adaylar sınava giriş belgelerini 03 Ekim 2024'ten itibaren ÖSYM'nin resmi sitesinden temin edebilirler. Sınav günü dikkat edilmesi gereken kurallar için detayları inceleyin

2024-DUS 2. Dönem ve 2024-STS Diş Hekimliği Sınavı: Sınava Giriş Belgeleri Erişime Açıldı

13 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan 2024 Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS 2. Dönem) ve 2024 Diş Hekimliği Alanında Yurt Dışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı (STS Diş Hekimliği 2. Dönem) sınavlarına katılacak adaylar için sınava giriş belgeleri erişime açıldı. 03 Ekim 2024 tarihinde saat 14.00’ten itibaren, adaylar T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle sınav yer bilgilerini ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden edinebileceklerdir.

Sınav Günü İçin Önemli Bilgiler

  • Sınav tarihi: 13 Ekim 2024
  • Sınav saati: Adaylar saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

Adayların sınava girebilmeleri için Sınava Giriş Belgesi (üzerinde fotoğraf bulunan) ve fotoğraflı, onaylı kimlik belgeleri yanlarında olmalıdır. Nüfus cüzdanı, T.C. kimlik kartı veya süresi geçerli pasaportlar sınava giriş için geçerli belgelerdir.

Sınava Hazırlık ve Kurallar

  • Sınava Giriş Belgesi: Sınav günü belgelerin üzerinde fotoğraf bulunması zorunludur. Renkli veya siyah-beyaz çıktı kabul edilecektir, ancak belge üzerinde ÖSYM’nin belirttiği bilgiler dışında herhangi bir işaret, yazı veya resim olmamalıdır.

  • Kimlik Belgeleri: Sınavda geçerli olacak kimlik belgeleri arasında nüfus cüzdanı, T.C. kimlik kartı ve geçerli pasaport bulunmaktadır. Sürücü belgesi gibi diğer kimlikler sınavda geçerli sayılmamaktadır.

  • Sade Kıyafet ve Erken Hazırlık: Adayların sınav günü sınav binalarına metal aksesuar içermeyen sade kıyafetlerle gelmeleri ve en az 1 saat önce sınav binasında hazır bulunmaları önerilmektedir. Ayrıca çanta veya benzeri eşyalar getirilmemeli, sadece şeffaf pet şişe su getirilmelidir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SINAV Haberleri