2024 KPSS Alan Bilgisi Oturumlarının Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı

KPSS 2024 Alan Bilgisi sınav soruları ve cevap anahtarları ÖSYM tarafından yayımlandı. Sınava katılan adaylar sorulara ve cevaplara ÖSYM'nin resmi sitesinden ulaşabilirler. Detaylar için tıklayın.

2024-KPSS: Alan Bilgisi Oturumlarının Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı

20-21 Temmuz 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen 2024-KPSS Lisans Sınavı’nın Alan Bilgisi oturumlarına ait Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları, ÖSYM tarafından yayımlandı. Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Hukuk, İktisat, Maliye, İşletme, Muhasebe ve İstatistik alanlarına ait sorular ve cevap anahtarları, sınava katılan adaylar için erişime açıldı.

Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları Nerede Yayınlandı?

Adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 21 Temmuz 2024 tarihinde saat 14.05'ten itibaren ÖSYM’nin resmi internet sitesi olan https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle erişebilecekler. Sorular ve cevap anahtarları, 31 Temmuz 2024 tarihi saat 23.59’a kadar görüntülenebilir olacak.

KPSS Alan Bilgisi Sınavı Sorularına Nasıl Ulaşılır?

Sınava başvuran adaylar, sınav sorularına ÖSYM’nin resmi internet sitesinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile giriş yaparak 10 gün boyunca erişim sağlayabilecekler.

KPSS 2024 Alan Bilgisi Soruları ve Cevapları Yayımlandı

ÖSYM tarafından 20-21 Temmuz 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen KPSS Lisans Sınavı’nın Alan Bilgisi oturumlarına ait sorular ve cevap anahtarları yayımlandı. Adaylar, sınav sorularına ve cevaplarına ÖSYM’nin resmi internet sitesinden ulaşabilecekler. Oturumların detayları ve erişim bilgileri aşağıda sunulmaktadır.

Alan Bilgisi Sınavları 1. Oturum (Cumartesi Sabah)

Alan Bilgisi Sınavları 2. Oturum (Cumartesi Öğleden Sonra)

Alan Bilgisi Sınavları 3. Oturum (Pazar Sabah)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SINAV Haberleri