2024 KPSS DHBT Soruları ve Cevapları: Soru Kitapçıkları Yayımlandı

2024 KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) soru ve cevapları ÖSYM tarafından erişime açıldı. Adaylar, sorulara ve cevap anahtarlarına 2 Ekim 2024'e kadar ÖSYM'nin resmi sitesinden ulaşabilirler.

2024 KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Sınavı Soru ve Cevapları Yayınlandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2024 KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) sınavının soru ve cevaplarını erişime açtı. 22 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilen DHBT sınavının ardından, Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları yayımlandı. Adaylar, ÖSYM’nin resmi sitesi üzerinden soruların %10’luk kısmına erişim sağlayabilecekler.

2024 KPSS DHBT Soru Kitapçıkları Erişime Açıldı

2024 KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Sınavı’na katılan adaylar, https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile sorulara ulaşabilir. Soru kitapçıkları 2 Ekim 2024 saat 23.59'a kadar erişime açık olacak.

Sınav Seviyeleri ve Cevap Anahtarları

Bu yılki DHBT sınavı farklı seviyelerde yapılmıştır ve her test için %10 oranında soru yayınlanmıştır:

Soru ve Cevaplara Erişim Süresi

Adaylar, 22 Eylül 2024 tarihinde uygulanan sınavın ardından sorulara 2 Ekim 2024 saat 23.59’a kadar erişim sağlayabilecekler. Sınav kitapçıkları sadece ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden görüntülenebilecek.

    İlk yorum yazan siz olun
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

    SINAV Haberleri