2024-KPSS Lisans Sınavı Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları Erişime Açıldı

2024-KPSS Lisans sınavı Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumlarının temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayımlandı. Detaylar için yazımıza göz atın.

2024-KPSS Lisans: Genel Yetenek-Genel Kültür/Eğitim Bilimleri Oturumlarının Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı

2024-KPSS Lisans Sınavı Detayları

14 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilen 2024-KPSS Lisans Sınavı'nın Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumlarının temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayımlandı. Adaylar, sınavda yer alan soruların %10'una aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirler.

Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları Erişimi

Genel Yetenek-Genel Kültür Oturumu

Genel Yetenek-Genel Kültür oturumuna katılan adaylar, sınav sorularının %10'unu içeren temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarlarına erişim sağlayabilirler.

Eğitim Bilimleri oturumuna katılan adaylar da aynı şekilde soruların %10'unu içeren temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarlarına erişebilirler.

Sorulara Erişim ve Görüntüleme Süreci

Adaylar, 14 Temmuz 2024 tarihinden itibaren sınav sorularının tamamına ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresi üzerinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi ile 10 gün süreyle erişebilirler. Temel Soru Kitapçığı’nın görüntüleme süreci 24 Temmuz 2024 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir.

ÖSYM Başkanlığı, 2024-KPSS Lisans sınavı temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarlarının yayımlandığını kamuoyuna saygıyla duyurur. Adayların, belirtilen süreler içinde sorulara erişim sağlamaları önem arz etmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SINAV Haberleri