2024-YDUS 1. Dönem Tercihleri Başladı

2024-YDUS 1. Dönem tercih işlemleri başladı. Tercihlerinizi 14-20 Ağustos 2024 tarihleri arasında ÖSYM’nin resmi sitesi üzerinden yapabilirsiniz. Tüm detaylar haberimizde.

2024-YDUS 1. Dönem Tercih Süreci Başladı

2024 Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı'nın (2024-YDUS 1. Dönem) tercih işlemleri, 14-20 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Adaylar, tercihlerini ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresi üzerinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile elektronik ortamda yapabilecekler. Tercih işlemleri, 14 Ağustos 2024 tarihinde saat 15.15'te başlayacak ve 20 Ağustos 2024 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir.

Yerleştirme işlemleri, 2024-YDUS 1. Dönem Başvuru Kılavuzu’nda belirtilen ilke ve kurallar doğrultusunda yapılacaktır. Adayların tercihlerinde dikkatli olmaları ve tercih süresince yayımlanan tabloları incelemeleri gerekmektedir. İlgili kılavuzda, adayların sağlık koşullarının tercih ettikleri yan dalın özelliklerine uygun olması gerektiği de belirtilmektedir.

Adaylar, tercihlerini yaptıktan sonra tercih süresi boyunca tercihlerinde değişiklik yapabilir veya tüm tercihlerini iptal edebilirler. Ancak, tercih süresi sona erdikten sonra yapılan tercihlerde değişiklik yapılması mümkün olmayacaktır. Bu nedenle adayların tercihlerini dikkatli bir şekilde yapmaları büyük önem taşımaktadır.

YDUS: Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SINAV Haberleri