Anadolu Üniversitesi AÖF 2024 Yaz Okulu Sınav Tarihi Belirlendi

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) 2024 yaz okulu sınavları 17 Ağustos'ta yapılacak. Yaz okuluna kayıt ve sınav hakkında detaylı bilgi için tıklayın.

2024 AÖF Yaz Okulu Sınav Tarihi ve Detayları

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) bahar dönemi final sınavlarının ardından yaz okulu sınavları yapılacak. Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, yaz okuluna güz ve bahar dönemlerinde kayıt yenileten-yeniletmeyen, yarı yıl fark etmeksizin tüm Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan Fakültelerin öğrencileri kayıt yaptırabilir. Öğrenciler, üst yarıyıl ya da alt yarıyıllardan hiç almadıkları dersleri yaz okulunda alabilirler.

Anadolu Üniversitesi'nin 2024 akademik takvimine göre, AÖF yaz okulu sınavları 17 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. Yaz okulu başarı değerlendirmesi tek sınav ile yapılır ve bu sınavın başarı notuna katkısı %100’dür. Yaz okuluna, güz ve bahar dönemlerinde kayıt yenileten-yeniletmeyen tüm Açıköğretim Fakültesi öğrencileri katılabilir. Bu sınavda başarılı olan öğrenciler, hem üst yarıyıldan hem de alt yarıyıllardan hiç almadıkları dersleri yaz okulunda tamamlayarak mezuniyetlerine katkı sağlayabilirler.

2024 AÖF Yaz Okulu Sınavı Detayları

AÖF 2024 Yaz Okulu Sınavı Ne Zaman?

2024 AÖF yaz okulu sınavları, akademik takvim doğrultusunda 17 Ağustos 2024 tarihinde yapılacak.

Yaz Okulu Sınavının Katkısı

Yaz okulu başarı değerlendirmesi tek sınav ile yapılır ve bu sınavın başarı notuna katkısı %100’dür.

Yaz Okulu Sınavına Kimler Girebilir?

Yaz okuluna güz ve bahar döneminde kayıt yenileten-yeniletmeyen, yarı yıl fark etmeksizin tüm Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan Fakültelerin öğrencileri kayıt yaptırabilir. Öğrenciler, üst yarıyıl ya da alt yarıyıllardan hiç almadıkları dersleri yaz okulunda alabilirler.

Bu bilgiler doğrultusunda, AÖF öğrencileri yaz okulu sınavlarına hazırlıklarını yaparak, mezuniyetlerine katkıda bulunabilirler. Sınav tarihi ve kayıt süreçleri hakkında detaylı bilgi için Anadolu Üniversitesi'nin resmi web sitesini takip edebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SINAV Haberleri