Milli Eğitim Bakanı Tekin: Okullar 9 Eylül'de Açılacak, Erteleme Yok

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okulların 9 Eylül'de açılacağını ve ertelemenin gündemde olmadığını açıkladı. Ara tatilin de kaldırılmayacağını belirtti. Detaylar için tıklayın.

Okulların Açılışı Ertelendi mi? İşte Yanıtı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okulların açılışıyla ilgili merak edilen soruları yanıtladı. Tekin, okulların planlandığı gibi 9 Eylül'de açılacağını ve ertelemenin gündemde olmadığını net bir şekilde ifade etti. Ayrıca, ara tatilin kaldırılması gibi bir durumun da söz konusu olmadığını belirtti.

Okullar Ne Zaman Açılacak?

Bakan Yusuf Tekin, CNN Türk yayınında yaptığı açıklamada, "Milli Eğitim Bakanlığı ile ilgili mevzularda spekülasyonlar var. Tatil uzadı gibi. 9 Eylül'de okullar açılacak, erteleme gündemde yok," dedi. Ayrıca, öğretmenlerin 2 Eylül'de seminerlere başlayacağını ve eğitim takviminin 9 Eylül'de başlayacağını belirtti.

Deprem Bölgesinde Eğitim Durumu

Deprem bölgesinde eğitimle ilgili sorulara da yanıt veren Bakan Tekin, "9 Eylül günü itibarıyla deprem bölgesinde eğitim dönemine sorunsuz şekilde başlayacağımızı söyleyebilirim," ifadelerini kullandı.

Ara Tatil Kalkacak mı?

Ara tatilin kaldırılmasıyla ilgili söylentilere de değinen Tekin, böyle bir durumun olmadığını ve seminerlerin artık yüz yüze gerçekleştirileceğini kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SINAV Haberleri