Yaz Tatili Kısalacak mı? MEB İddiaları Yalanladı

Milli Eğitim Bakanlığı, yaz tatili süresinin kısaltılacağı iddialarını yalanladı. Bakanlık, böyle bir kararın veya açıklamanın olmadığını belirterek, sosyal medyada dolaşan haberlerin gerçeği yansıtmadığını vurguladı.

Yaz Tatili Süresi Kısalıyor mu? MEB'den Açıklama

Bazı sosyal medya hesaplarında, yaz tatili süresinin 20 gün kısalacağı iddiaları sonrası Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Bakanlık, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

MEB'in Açıklaması

Milli Eğitim Bakanlığı, bazı internet siteleri ve sosyal medya hesaplarında yer alan "yaz tatili süresi 20 gün kısalacak" iddiaları üzerine resmi bir açıklama yaptı. Bakanlık, şu ifadeleri kullandı:

"Değerli arkadaşlar günaydın, bazı internet siteleri ve sosyal medya hesaplarında; yaz tatili süresinin 20 gün kadar kısaltılacağı ve 2025-2026 eğitim öğretim yılından itibaren geçerli olacağı şeklinde haberler dolaşıyor. Böyle bir kararımız veya açıklamamız olmadı, haberler gerçeği yansıtmıyor. Bilgilerinize. İyi çalışmalar."

Sosyal Medyada Yayınlanan İddialar

Sosyal medya ve bazı haber sitelerinde, yaz tatili süresinin kısaltılacağı yönünde iddialar yer almıştı. Ancak MEB, bu iddiaların doğru olmadığını ve resmi bir açıklama veya kararın bulunmadığını belirterek, haberlerin asılsız olduğunu vurguladı.

Milli Eğitim Bakanlığı, yaz tatili süresinin kısaltılacağı yönündeki iddiaları yalanladı. Resmi bir karar veya açıklama olmadığını belirten MEB, sosyal medyada dolaşan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SINAV Haberleri