29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için kutlama töreni hazırlama görevi size verilseydi ne gibi etkinlikler hazırlardınız?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için planlanan kutlama töreni şiirler, marşlar, halk oyunları ve balon bırakma gibi etkinliklerle renklenecek. Hazırlık sürecinde öğretmenler ve veliler destek verecek.

Soru : 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için kutlama töreni hazırlama görevi size verilseydi ne gibi etkinlikler hazırlardınız? Bunun için kimlerden yardım alırdınız? Yazınız.

Ödev cevabı kısaca : Şiirler, marşlar ve halk oyunları gösterileri düzenlerdim. Resim ve kompozisyon yarışmaları yaparak öğrencilerin katılımını sağlardım. Töreni balon bırakma etkinliğiyle sonlandırırdım. Yardım için öğretmenler, okul müdürü ve velilerden destek alırdım.

Kutlama Etkinlikleri
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için kutlama töreni hazırlama görevim olsaydı, tören için şiirler, marşlar ve halk oyunları gösterileri gibi etkinlikler düzenlerdim. Ayrıca, öğrencilerin Cumhuriyet temalı resim ve kompozisyon yarışmaları yapmasını sağlardım. Törenin sonunda ise gökyüzüne balon bırakma etkinliği ile kutlamayı tamamlayabilirdik.

Yardım Alınacak Kişiler
Bu etkinlikleri hazırlarken, öğretmenlerden, müzik öğretmeninden ve okul müdüründen yardım alırdım. Ayrıca, halk oyunları için veliler ve uzman eğitmenler destek sağlayabilirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SORU & CEVAP Haberleri