Ülkemizde sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı destekleyen sivil toplum kuruluşu veya vakıflardan birini araştırarak bu kuruluşun

Ahbap Derneği, sanatçı Haluk Levent'in öncülüğünde kurulmuş bir sivil toplum kuruluşudur. Eğitim, sağlık ve sosyal yardımlaşma alanlarında yaptığı projelerle toplumsal dayanışmayı güçlendirmektedir.

Soru : Ülkemizde sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı destekleyen sivil toplum kuruluşu veya vakıflardan birini araştırarak bu kuruluşun başlıca faaliyetlerini aşağıya yazınız.

Ödev cevabı kısaca :Ahbap Derneği, ülkemizde sosyal yardımlaşmayı ve dayanışmayı destekleyen önemli sivil toplum kuruluşlarından biridir.

Ahbap Derneği'nin Sosyal Yardımları ve Faaliyetleri

Ahbap Derneği, 2017 yılında sanatçı Haluk Levent öncülüğünde kurulan bir sivil toplum kuruluşudur. Amacı, ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmek, eğitim, sağlık ve çevre alanlarında projeler geliştirmek ve toplumsal dayanışmayı artırmaktır. Ahbap, doğal afetlerde, sosyal yardımlarda, öğrencilere burs sağlamada ve sağlık yardımlarında aktif olarak görev alır. Ahbap Derneği, tamamen gönüllülük esasıyla çalışmakta ve dijital platformları kullanarak hızlı şekilde yardımlarını organize etmektedir. Bu sayede ülke genelinde birçok insana dokunarak toplumsal birlik ve yardımlaşma ruhunu güçlendirmektedir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

SORU & CEVAP Haberleri