2024-2025 VGM Burs Başvuruları Başladı mı?

2024-2025 VGM Burs Başvuruları Başladı mı?
Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) 2024-2025 burs başvuru takvimi henüz açıklanmadı. Geçmiş yıllara dayanarak VGM burs başvurularının Ekim ayında başlaması bekleniyor. Başvuru detayları için vgm.gov.tr adresini takip edin.

2024-2025 Eğitim Öğretim Dönemi VGM Burs Başvuruları Hakkında Son Durum

VGM Burs Başvuruları Başladı mı? Ne Zaman Başlayacak?

Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM), her yıl ortaöğrenim ve yükseköğrenim öğrencilerine burs desteği sağlıyor. 2024-2025 eğitim öğretim dönemi öncesinde VGM burs başvuru süreci, öğrenciler ve aileleri tarafından merakla bekleniyor. Peki, VGM burs başvuruları ne zaman başlayacak?

VGM Burs Başvuruları Ne Zaman Başlar?

2024-2025 eğitim yılı için VGM burs başvuru takvimi henüz açıklanmadı. Ancak, geçtiğimiz yıl ortaöğrenim burs başvuruları 1 - 31 Ekim tarihleri arasında alınmıştı. Yükseköğrenim burs başvuruları ise 20 - 31 Ekim tarihleri arasında gerçekleşmişti. Bu yıl da başvuru tarihlerinin benzer bir zaman diliminde olması bekleniyor.

Vakıflar Genel Müdürlüğü, burs başvuru tarihleri hakkında şu açıklamayı yapmıştır: "Ortaöğrenim ve yükseköğrenim burs başvuruları her eğitim yılının başında Genel Müdürlükçe belirlenen tarihler arasında alınır. Başvuru şekli ve zamanı, Genel Müdürlüğün internet sitesi üzerinden başvuru başlama tarihinden en az onbeş gün önce duyurulur."

VGM Burs Başvurusu Nasıl Yapılır?

VGM burs başvuruları, bilgisayar, akıllı telefon veya tablet üzerinden online olarak yapılabilir. Ancak, akıllı telefon ve tabletlerde işletim sistemi sürümünden kaynaklı sorunlar yaşanabileceği için başvuruların masaüstü bilgisayar ya da laptop üzerinden yapılması tavsiye edilir. Başvuru sırasında Internet Explorer, Google Chrome veya Mozilla Firefox tarayıcıları kullanılabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.