2024 Kurban Bayramında Tarım Kredi Marketleri açık mı

2024 Kurban Bayramında Tarım Kredi Marketleri açık mı
2024 Kurban Bayramında Tarım Kredi Marketleri açık mı? Bayram süresince marketlerin çalışma saatleri hakkında detaylı bilgi edinin. Tarım Kredi Marketleri bayramda hizmet veriyor mu? Detaylar için tıklayın!

2024 Kurban Bayramında Tarım Kredi Marketleri Açık mı?

Tarım Kredi Marketleri, uygun fiyatları ve kaliteli ürünleriyle tüketicilerin yoğun ilgisini çekiyor. Peki, 2024 bayramında Tarım Kredi Marketleri açık mı olacak? İşte detaylar:

Bayramda Tarım Kredi Marketlerinin Çalışma Saatleri

Tarım Kredi Marketler, haftanın her günü sabah 09.00’da açılıp akşam 21.00’da kapanmaktadır. Bu saatler, 2024 yılı için de geçerlidir. Marketlerde vardiyalı personel çalıştırılmaktadır. Bu sayede müşteriler, günün her saatinde alışveriş yapabilmektedir.

2024 yılı bayram döneminde Tarım Kredi Marketleri, bayramın ilk günü olan 16 Haziran Pazar günü kapalı olacak. Bayramın ikinci günü itibarıyla ise normal çalışma saatlerine geri dönecek. Marketlerin açılış ve kapanış saatleri, 09:00 - 21:00 arasında olacak şekilde düzenlenecek.

2024 yılı bayramında Tarım Kredi Marketleri, bayramın ilk günü kapalı olacak, ancak ikinci gün itibarıyla normal çalışma saatlerinde hizmet vermeye devam edecek. Bayram öncesinde ve sırasında marketlerdeki indirimlerden ve online alışveriş imkanlarından faydalanabilirsiniz. Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile Tarım Kredi Marketleri, bayramda da sizlere kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler sunmaya devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.