2024 AÖF Yaz Okulu Sınav Giriş Belgeleri Yayınlandı

2024 AÖF Yaz Okulu Sınav Giriş Belgeleri Yayınlandı
2024 AÖF yaz okulu sınavları 17 Ağustos’ta yapılacak. Sınav giriş belgeleri 8 Ağustos'ta yayımlandı. Sınav yeri ve saatleri için giriş belgenizi hemen sorgulayın.

Yaz Okulu Sınav Giriş Belgeleri Yayımlandı: 2024 AÖF Yaz Okulu Sınavı Ne Zaman?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) öğrencileri için 2024 yaz okulu sınavlarının tarihi belli oldu. Bahar dönemi final sınavlarından düşük not alan ve notlarını yükseltmek isteyen öğrenciler, 17 Ağustos'ta yapılacak olan yaz okulu sınavlarına katılacak. AÖF yaz okulu sınavına girecek öğrenciler için sınav giriş belgeleri de 8 Ağustos 2024 tarihinde yayımlandı.

AÖF Yaz Okulu Sınavı Ne Zaman?

2024 AÖF yaz okulu sınavları, Anadolu Üniversitesi’nin belirlediği takvime göre, 17 Ağustos günü gerçekleştirilecek. Öğrenciler bu tarihte yaz okulunda aldıkları derslerin sınavlarına girecekler.

Sınav Giriş Belgeleri Yayınlandı

AÖF yaz okulu sınavına katılacak öğrenciler, sınav giriş belgelerine https://aosogrenci.anadolu.edu.tr/ adresinden ulaşabilirler. Sınav giriş belgelerinde sınav yeri, saati ve gerekli diğer bilgiler yer almaktadır. Sınav günü herhangi bir sorun yaşamamak için bu belgenin önceden kontrol edilmesi önemlidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.