2024 AUZEF Final Sınav Sonuçları Bekleniyor

2024 AUZEF Final Sınav Sonuçları Bekleniyor
İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) 2023-2024 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi final sınavları. Sınav soru-cevap anahtarları ve sonuçlarının yakın zamanda açıklanması bekleniyor.

AUZEF Final Sınav Sonuçları Bekleniyor

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) 2023-2024 eğitim-öğretim dönemi bahar dönemi final sınavları 29-30 Haziran 2024 tarihlerinde faaliyet göstermektedir. Sınav sonuçlarının ve soru-cevap anahtarlarının yakın zamanda açıklanması bekleniyor.

AUZEF Soru ve Cevap Anahtarları Ne Zaman Yayınlanacak?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), 29-30 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen yarıyıl sonu (final) sınavlarının ardından soru ve cevap anahtarlarını yayınladı. Öğrenciler, sınav sorularını ve cevaplarını https://auzefsinav.istanbul.edu.tr/ adresinden kontrol edebilirler.

AUZEF Final Sınavları Ne Olacak?

AUZEF final sınav sonuçlarının, sınav bilgilerinin yaklaşık 2 hafta sonra açıklanması bekleniyor. Sonuçlar, https://auzefsinav.istanbul.edu.tr/ adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifresi ile girişin yapılandırılabileceği öğrenilebilir.

AUZEF Sınav Değerlendirmesi Nasıl Yapılıyor?

AUZEF sınavlarında, açıköğretim programlarında dört (4) yanlış cevap bir (1) doğru cevabı geçersiz kılarken, uzaktan öğretim programlarında bu kural uygulanmıyor. Ara sınav sonuçlarının değerlendirmeye etki oranı %30, bitirme/telafi sınavın ise %70 olarak belirleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.