2024-DGS Sonuçları Açıklandı: Sonuçlara Nasıl Ulaşabilirsiniz?

2024-DGS Sonuçları Açıklandı: Sonuçlara Nasıl Ulaşabilirsiniz?
2024-DGS sonuçları açıklandı! Adaylar, sınav sonuçlarına ve cevap kâğıtlarına ÖSYM’nin resmi sitesinden erişebilir. Sınavda yaptığınız işaretlemeleri ve doğru cevapları kontrol etmek için hemen giriş yapın.

2024-DGS Sonuçları Açıklandı

2024-DGS Sonuçlarına Nasıl Erişilir?

2024 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonuçları 10 Eylül 2024 tarihinde açıklandı. Adaylar, T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle ÖSYM'nin resmi web sitesi olan https://sonuc.osym.gov.tr adresinden sonuçlarına erişebilirler.

2024-DGS Cevap Kâğıtları ve Aday Cevapları Erişime Açıldı

Sınav sonuçlarıyla birlikte adayların sınavda kullandıkları cevap kâğıtları ve cevapları da erişime açıldı. Adaylar, 10 Eylül 2024 saat 10:15'ten itibaren 10 gün süreyle ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden cevap kâğıtlarını görüntüleyebilirler. Adaylar, sınavda yaptıkları işaretlemeleri ve doğru cevapları optik okuyucu sistemi üzerinden kontrol edebilirler.

Aday Cevaplarının İncelenmesi

Adaylar, cevap kâğıtlarını inceleyerek hangi sorulara doğru, yanlış veya boş cevap verdiklerini görebilirler. Bu sayfa, sadece bilgilendirme amacıyla sunulmuş olup belge niteliği taşımaz. Herhangi bir itiraz veya değerlendirme durumunda, ÖSYM'nin sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.