2024 KPSS Ön Lisans Sınav Sonuçları Açıklandı!

2024 KPSS Ön Lisans Sınav Sonuçları Açıklandı!
2024 KPSS Ön Lisans Sınav sonuçları açıklandı. Adaylar, sonuçlarına ve cevap kâğıtlarına ÖSYM'nin sonuç sorgulama sisteminden erişebilir. Detaylar haberimizde.

2024 KPSS Ön Lisans Sınav Sonuçları Açıklandı!

1 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilen 2024-KPSS Ön Lisans Sınavı sonuçları, ÖSYM tarafından açıklandı. Adaylar, sınav sonuçlarına 20 Eylül 2024 saat 10.00 itibarıyla ÖSYM'nin sonuç sorgulama sistemi üzerinden, T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişim sağlayabilecekler. Bu yılki sınav, yoğun katılımla gerçekleştirilirken, adayların sınav sonuçlarına olan ilgisi oldukça büyük.

Cevap Kâğıtları ve Aday Cevapları Erişime Açıldı

Aynı gün yapılan bir diğer açıklamayla, 1 Eylül 2024 tarihinde uygulanan KPSS Ön Lisans sınavına ait cevap kâğıtları ve adayların işaretlemeleri 20 Eylül 2024 tarihinde saat 10.15'ten itibaren ÖSYM'nin aday işlemleri sisteminde erişime açıldı. Adaylar, sisteme giriş yaparak sınavda kullandıkları cevap kâğıtlarını, işaretlemelerini ve optik okuyucular tarafından değerlendirilen sonuçları detaylı olarak görüntüleyebilecekler. Ayrıca doğru ve yanlış cevaplarını karşılaştırma imkânına sahip olan adaylar, sorulara verdikleri cevapları ve soruların doğru yanıtlarını inceleyebilecekler.

Bu uygulama, adayların sınav performanslarını değerlendirebilmeleri ve sınav hakkında daha fazla bilgi sahibi olmaları amacıyla yapılmakta olup, görüntülenen sayfalar belge niteliği taşımamaktadır. Adayların resmi sonuçlarına, ÖSYM'nin sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınarak karar verilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.