2024 KPSS Ortaöğretim Sınavı: Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı Açıklandı

2024 KPSS Ortaöğretim Sınavı: Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı Açıklandı
2024-KPSS Ortaöğretim sınavının temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı. Adaylar, sınav sorularının %10'luk kısmına ÖSYM'nin resmi internet sitesinden erişebilirler.

2024 KPSS Ortaöğretim Soru ve Cevapları Yayımlandı

2024 KPSS Ortaöğretim Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı Erişime Açıldı

15 Eylül 2024 tarihinde uygulanan 2024-KPSS Ortaöğretim sınavının Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı ÖSYM tarafından yayımlandı. Sınavın %10'luk kısmına ait sorular, adayların erişimine sunulmuş durumda. Sınava katılan adaylar, sınav sorularının tamamına T.C. kimlik numarası ve aday şifresi ile erişebilecek.

Soru Kitapçığına Erişim Detayları

Adaylar, 2024-KPSS Ortaöğretim Temel Soru Kitapçığı ve cevaplarına 15 Eylül 2024 saat 13.20'den itibaren ÖSYM'nin resmi sitesi olan https://ais.osym.gov.tr adresinden ulaşabilirler. Temel Soru Kitapçığı erişimi 25 Eylül 2024 saat 23.59'da sona erecek. Bu tarihe kadar adaylar sınav sorularını görüntüleyebilecek.

Adayların Sınav Sonuçlarına Erişimi

Sınav sonuçlarına ilişkin açıklamalar ve soruların tamamı, ÖSYM tarafından belirlenecek olan tarihte açıklanacak. Şu an için, sadece sınavın %10'luk kısmı adaylarla paylaşılmıştır. Adaylar, ÖSYM'nin belirlediği süre içerisinde sınav sorularını ve yanıtlarını inceleyerek sonuçlara dair fikir edinebilirler.

Sınavla İlgili Diğer Bilgiler

Sınava başvuran adaylar, sınav sonuçlarına dair detayları ve diğer bilgilendirmeleri ÖSYM'nin internet sitesinden takip edebilirler. Adayların, sınav soruları ve cevap anahtarına belirlenen tarihler arasında erişim sağlamaları gerekiyor.

2024-KPSS Ortaöğretim Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı (% 10)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum