2024 Spor Bilimleri Özel Yetenek Sınavı (ÖZYES) Giriş Belgeleri Erişime Açıldı

2024 Spor Bilimleri Özel Yetenek Sınavı (ÖZYES) Giriş Belgeleri Erişime Açıldı
2024 Özel Yetenek Sınavı (ÖZYES) Sınava Giriş Belgeleri erişime açıldı. Sınav günü için gerekli belgeler ve dikkat edilmesi gerekenler hakkında detaylı bilgilere ulaşın.

2024-YKS Spor Bilimleri İçin Özel Yetenek Sınavı (ÖZYES): Sınava Giriş Belgeleri Yayınlandı

2024 Özel Yetenek Sınavı (ÖZYES) için başvuru yapan adayların sınava girecekleri bina ve salon bilgilerini içeren Sınava Giriş Belgeleri erişime açıldı. Adaylar, bu bilgilere 16 Ağustos 2024 tarihinden itibaren saat 17.00’den sonra ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresi üzerinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile ulaşabilecekler.

Önemli Bilgiler:

  • Sınava Giriş Belgesi: Adayların, sınava girecekleri merkez, bina, ve salon bilgileri ile birlikte fotoğraflarının yer aldığı bu belgeyi sınav günü yanlarında bulundurmaları zorunludur. Belge üzerinde ÖSYM’nin belirlediği bilgiler dışında herhangi bir yazı, resim veya işaret bulunmamalıdır.
  • Sınav Günü Hazırlıkları: Adayların sınav günü sınav binasında belirtilen saatten önce hazır bulunmaları gerekmektedir. Sınava Giriş Belgesi yanında olmayan veya sınav saatinde hazır bulunmayan adaylar sınava alınmayacaktır.
  • Kimlik Belgeleri: Adaylar, sınava girebilmek için Sınava Giriş Belgesi’nin yanı sıra fotoğraflı ve onaylı özel kimlik belgelerini de yanlarında bulundurmak zorundadırlar. Geçerlilik süresi bitmiş pasaportlar veya üzerinde gerekli bilgiler eksik olan kimlik belgeleri kabul edilmeyecektir.

Dikkat Edilmesi Gerekenler:

  • Adayların sınav binasına çanta, yiyecek, içecek gibi eşyalar getirmemeleri ve sınav salonuna şeffaf pet şişe içerisinde su dışında herhangi bir araç veya gereç sokmamaları önemle hatırlatılmaktadır.
  • Sınav günü sınav görevlilerinin, adayların kimliğini belirlemede güçlük çekmeleri durumunda adayların sınava alınmayabileceği veya sınavlarının geçersiz sayılabileceği göz önünde bulundurulmalıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.